CareworX Arbo & HR

‘Tijdwinst’ Duidelijke antwoorden op verzuimvraagstukken, georganiseerde diagnostiek en goede opvolging hebben tijdwinst als resultaat.
Wij houden van opschieten.

CareworX Arbo & HR

Onze organisatie

CareworX Arbo & HR is een onafhankelijk Arbodienst, met nauwe samenwerking met het (para)medisch interventiecentrum in Velsen Zuid en Wassenaar. Onze hoofdvestiging is in het centraal gelegen Rabobank IJmond Stadion in Velsen Zuid.

Wij verzorgen behandelingen in Heerhugowaard, Velsen Zuid en Wassenaar en onze bedrijfsartsen houden spreekuren vanuit onze locaties in Velsen Zuid, Wassenaar en Zaandam. Wij verzorgen huisbezoeken in een straal van 25 kilometer rondom onze locaties.

Onze bedrijfsartsen, therapeuten en re-integratieconsulenten hebben kennis in verschillende werkvelden, zoals de bouw en installatie, de zorg, productiebedrijven, horecasector, haven- en scheepvaart gerelateerde bedrijven. Hierdoor kunnen zij heel gericht de juiste interventies inzetten.

Careworx Arbo & HR

Onze professionals werken samen met specialisten in ziekenhuizen en praktijken uit de regio. Hierdoor kunnen wij wachttijden bekorten, gerichte behandelingen inzetten en nauwkeurige aanbevelingen geven. Onze kracht ligt in het snel inzetten van zorgtrajecten en het vroegtijdig schakelen in het verzuimproces.

Behandelingen die direct in onze interventiecentra kunnen worden opgestart, zijn zónder wachtlijsten! Medewerkers zijn altijd vrij om een eigen behandelaar te kiezen.

CareworX Arbo & HR draagt zorg voor arbeidsgerelateerde zorg in multidisciplinaire teams waardoor de werknemer op de meest effectieve manier fit en duurzaam inzetbaar is. CareworX Arbo & HR onderhoudt hiervoor een netwerk van organisatiedeskundigen, arbeidsdeskundigen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, casemanagers, mediators, arbeidspsychologen, (orthopedisch) specialisten, re-integratiebedrijven, coaches voor werknemer of werkgever etc.